Безплатна доставка над 80 лв

Lorelli Bebeland - производител -  Lorelli


ДИДИС ООД e вече 20 години водеща фирма производител, вносител и износител на бебешки и детски продукти с марките LORELLI и BERTONI. Във фирмата работи екип от 150 човека и разполага със складова и производствена база с обща площ над 15 000 м2. 

Нашата продуктова гама включва бебешки колички, столчета за кола, столчета за хранене, кошари за спане и игра, дървени легла,матраци , спално бельо и аксесоари, мултифункционални играчки – всичко, което е необходимо да отговорим на нуждите и да улесним ежедневието на семействата с деца. 

Фирмата ни е изградила търговски мрежи и обслужва клиенти и бизнес партньори в над 50 държави като част от тях са Румъния, Унгария, Австрия, Англия,Холандия, Белгия, Франция, Русия, Беларус , Македония, Сърбия и Черна гора, Хърватска, Гърция, Турция, Албания, Испания, Италия и още мн.др. 

Продуктовото ни портфолио постоянно се разширява, както с нови разработки, така и с осъвременени традиционни продукти. Нашият екип създава всяка нова колекция с внимание към малките ни клиенти, осигурявайки им максимален комфорт и забавления. 

Безопасността на нашите продукти е гарантирана, тъй като те са изпитани по изискванията на всички Европейски стандарти.