Безплатна доставка над 150 лв

Гаранция

Всички продукти, закупени от BebeLand.net, са нови и се доставят в оригиналната им опаковка! В приложеното описание на всеки един продукт е описан гаранционният му срок ( 1 или 2 години ).

При закупуване на един, два или повече продукта от нас, те задължително са съпътствани от своите гаранционни карти които се намират под оригиналната опаковка на продукта или в специализиран джоб върху нея.При повреда на продукта, закупен от BebeLand.net, моля обръщайте се без притеснения към най-близкия за Вас гаранционен сервиз, описан в гаранционната карта на продукта или може да се свържете с нас за съдействие.

След като получите продукта към гаранционната карта прибавете стоковата разписка с касовият бон, кoито ще Ви бъдат издадени за покупка от фирма Дая Маркет ООД и товарителницата от транспортната фирма доставила Ви продукта.

При изтекъл срок на гаранцията на продукта, Вие може да се обърнете също към оторизираните сервизи на дадената фирма, заплащайки ремонта на желания от Вас продукт.

Ние отговаряме за липса на съответствие на потребителския продукт с договор за продажба, съгласно Закона за защита на потребителите.
Всяка една стока, закупена от BebeLand.net, може да бъде върната в 14-дневен срок от закупуването й, ако нейната цялост не бъде нарушена. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, в ненарушена цялост, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката. Разходите за транспорт от куриерската фирма са за сметка на Клиента (Купувача).

Важно!

Уважаеми клиенти, при покупка на продукти онлайн на Български или други Европейски производители, за да бъде призната гаранцията на продукта, гаранционната карта, задължително трябва да бъде съпътствана от касов бон или (копие на касовия бон), издаден на датата на направената от вас поръчка, в противен случай гаранцията няма да бъде призната от производителите! При пазаруване онлайн задължително изисквайте КАСОВ БОН!

За повече информация се свържете с нас на посочената форма за Контакти.

Всички цени на продуктите в онлайн магазина са с включено ДДС.