BebeLand.net

За поръчки: 0883451889 и 0899272620           

Търсене

Цена (минимум-максимум)
Изчисти

Как да поръчам?

1. Бърза поръчка по телефона

 

Ако желаете да поръчате веднага продуктите, които сте избрали, може да го направите по телефона. 

Оператор на bebeland.net ще отговори на всички въпроси, свързани с поръчката, като е нужно единствено да продиктувате име и адрес за доставка.

За поръчки по телефона, използвайте телефон: 0883 451 889 , 0899 272 620

 

2. Бърза поръчка през Системата за електронна консултация

 

Вие може да заявите Вашата поръчка през Системата за консултация, която се намира в долния десен ъгъл на онлайн магазина. Чрез отваряне на прозореца, може да изпратите поръчката си на нашите консултанти. За целта ни изпратете Вашето име и фамилия, адрес за доставка, името на продукта и мобилен телефон за връзка.

 

3. Бърза поръчка по имейла

 

Ако предпочитате да поръчате по имейл, пишете ни на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. За целта ни изпратете Вашето име и фамилия, адрес за доставка, името на продукта и мобилен телефон за връзка.

 

4. Онлайн поръчка чрез регистрация

 

Вие може да заявите Вашата поръчка през онлайн магазина по всяко време на денонощието. 

 Изберете продукт. Може да разгледате представените от нас продукти, като от главното меню (горната част на магазина) изберете ПРОДУКТИ или от страничното меню (лявата страна на магазина) изберете изброените продукти на производители.

 

1. След като сте избрали продукт от каталога, кликнете върху него, за да разгледате детайлната информация за него: информация за продукта и неговите характеристики. Под описанието на продукта, ще откриете съответните цени.

2. Ако разглежданият продукт отговаря на Вашите изисквания, добавете го към Вашата КОЛИЧКА, като натиснете бутона КУПУВАМ.

3. След като влезнете във Вашата КОЛИЧКА ще видите избрания/те от Вас продукт/и. За да продължите напред, натиснете бутона КЪМ КАСАТА.

4. При следващата стъпка ще се изисква от Вас да сте регистриран потребител на магазина. Ако имате вече създадена регистрация, използвайте нея, ако нямате такава, натиснете бутон РЕГИСТРАЦИЯ, от където ще направите нова регистрация, след което попълнете правилно информацията за плащането (тя съдържа адреса, до който ще бъде изпратен поръчания от Вас продукт).

5. При следващата стъпка се уверете, че посоченият от Вас адрес за доставка е коректен и, ако всичко е наред, натиснете бутон НАПРЕД.

6. Тук, ако разполагате с талон за отстъпка, може да запишете своя код, за да се възползвате от преференциите, които ползвате с талона за отстъпка. Може да изберете някой от методите за плащане при доставяне на стоката (наложен платеж,плащане по банков път), след което натиснете бутона НАПРЕД.

7. Тук можете да извършите проверка на избраните продукти и посочените данни за закупуване и доставка. Също така тук може да въведете допълнителна информация към поръчката. След като се уверите в коректността на данните в поръчката, може да натиснете бутона ПОТВЪРЖДАВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА.

 

*В зависимост от времето на заявената от Вас поръчка, до 24 часа ще се свържем с Вас за потвърждение и уточняване на поръчката. Продуктите се доставят единствено и само след потвърждение от страна на клиента.

 

 

Безплатна доставка на бебешки продукти

 

bebeland.net - онлайн магазин за бебешки колички, аксесоари, детски и бебешки стоки.