BebeLand.net - Магазин за бебешки колички, детски и бебешки стоки

баня и хигиена Баня и хигиена

Ежедневният тоалет на Вашето дете е от изключителна важност за него, не само защото го поддържа свежо и чисто, а и защото спомага за неговото правилно развитие и добро здраве. Неговата лична хигиена спомага за психологичното му здраве и за увеличаване на самочувствието. Тя е белег на добро възпитание и задължителен елемент от възпитанието.

За вашето съкровище банята е не само удоволствие, там е мястото, където то се среща с водата и се чувства свободно и удовлетворено. Банята за детето Ви е място за забавление и научаване на първите уроци по чистота. Колкото по-рано от развитието на детето му създадете хигиенни навици, толкова по трайни стават те и се превръщат в модел на поведение.

Да научим детето на добра  хигиена е важна част от това да му помогнем да расте здраво и щастливо. Първите хигиенни навици, които трябва да му създадем са свързани с миенето на ръчичките. Този навик е от изключителна важност, тъй като предотвратява попадането на микроорганизми през устата.

Втората задача за родителите е да научат детето си да си мие зъбките. Това трябва да стане в ранна детска възраст, дори още с появата на първите зъбки. На детето трябва да се дава възможност, то да го прави самичко за да види, че няма нищо страшно. От Вас зависи, как ще го въведете в този важен процес.

Ние Ви предлагаме продукти, които ще направят този процес забавен за Вас и Вашето мъниче. Има два основни съвета при научаване на детето на лична хигиена :

«да му говорите и да се забавлявате.

Разговорите са важни за малчуганите за да разберат " защо да го правят ? ". Другата важна особеност е да се забавлявате, докато учите. Детето много по-лесно възприема информацията, когато тя е придружена с игри, песни и много смях.

Съветваме Вас родителите да сте много търпеливи. Това е много важен ключ към създаването на добра лична хигиена. Самите Вие трябва да бъдете пример за детето си. Правете нещата заедно, за да види вашето съкровище, че мама и тате имат хигиенни навици.

Методи за разплащане

Методи за разплащане

Абонирай се за специални оферти

ДАЯ МАРКЕТ ООД
БЪЛГАРИЯ, 4000 Пловдив

Тел. 0883451889
Тел. 0899272620

Всички продукти изложени в онлайн магазина BebeLand.net са оригинални и отговарят на снимката прикачена към тях. За поръчки над 80 лв, доставяме БЕЗПЛАТНО до цяла България!

BebeLand.net © 2015 Дая Маркет ООД Всички права запазени!