BebeLand.net

За поръчки: 0883451889 и 0899272620           

Търсене

Цена (минимум-максимум)
Изчисти

Ванички, подложки и стойки

ванички, подложки и стойки

Ванички, Подложки и стойки

Доста често се случва избирането на ваничката за къпане на Вашето човече да се подценява, защото родителите смятат, че са еднакви. Всъщност избора е голям и ние ще Ви помогнем да изберете най-подходящата ваничка за Вашето бебче.

Базово ваничките се делят на два вида:

« обикновени и анатомични.

Обикновените ванички са гладки от вътрешната си страна, независимо от формата си. Това Ви позволява да поставите бебето, както на Вас ви е удобно. При обикновената ваничка имате възможност да поставите и подложка.

Подложките за бебета са улеснение за родителите.

Те биват :

«пластмасови, текстилни и дори плаващи във вода.

Те ще бъдат верен Ваш помощник и ще Ви дадат възможност да се справите с къпането на детенцето без чужда помощ.

Обикновената ваничка с подложка има предимството, когато бебето порасне и има нужда от повече пространство подложката да бъде махната.

При анатомичната ваничка подложката за къпане на бебето е вградена и е част от самата вана. Обикновенно при тях са обособени две зони. Първата зона е лежаща (от 0 до 6 месеца), а втората е в седнало положение (от 6 месеца до 24 месеца ). За предпочитане при тях е двете зони да са гумирани или не хлъзгащи се, за да може Вашето бебче да не се свлича надолу по време на къпането. Извивките на анатомичната вана са фиксирани.

Стойките за бебешка вана са едно удобство за самите родители. С тяхна помощ Вие няма нужда да се навеждате при къпането на бебчето Ви. Важно е бебето Ви да е на удобна за Вас височина. Тогава, както Вие така и то ще се чувствате комфортно и спокойно през целия процес на къпане.

Говорете гальовно на Вашето мъниче и така ще създадете приятна атмосфера при къпането.

 

 

Безплатна доставка на бебешки продукти

 

bebeland.net - онлайн магазин за бебешки колички, аксесоари, детски и бебешки стоки.