BebeLand.net - Магазин за бебешки колички, детски и бебешки стоки

бебешки ванички и стойки bebeland

Видове Бебешки Ванички и тяхното използване

Доста често се случва избирането на ваничка за къпане на вашето дете да се подценява, защото родителите смятат, че те са еднакви. Всъщност изборът е голям и ние ще ви помогнем да изберете най-подходящата ваничка.

Базово ваните се делят на два вида:

« обикновени и анатомични.

Обикновените вани са гладки от вътрешната си страна, независимо от формата си. Това ви позволява да поставите бебето, както на ви е удобно. При обикновената детски ванички имате възможност да поставите и подложка.

Подложките за бебета са улеснение за родителите.

Те биват :

«пластмасови, текстилни и дори плаващи във вода.

Те ще ви дадът възможност да се справите с къпането на детето, без чужда помощ.

Обикновената бебешка ваничка с подложка има предимството, когато бебето порасне и има нужда от повече пространство подложката да бъде махната.

РАЗНООБРАЗИЕ на ТОП ЦЕНА на Бебешки Ванички и Стойки виж Тук

При анатомичната ваничка подложката за къпане на бебето е вградена и е част от самата вана. Обикновенно при тях са обособени две зони. Първата зона е лежаща (от 0 до 6 месеца), а втората е в седнало положение (от 6 месеца до 24 месеца ). За предпочитане при тях е двете зони да са гумирани или не хлъзгащи се, за да може бебето да не се свлича надолу по време на къпане. Извивките на анатомичната вана са фиксирани.

бебешки ванички стойи за ванички bebeland

Стойките за детската ваничка са едно удобство за самите родители. С тяхна помощ няма нужда да се навеждате, при къпане на бебето. Важно е то да е на удобна за вас височина. Тогава, както вие така и то ще се чувствате комфортно и спокойно през целия процес на къпане.

Говорете гальовно на мъника и така ще създадете приятна атмосфера по време на баня!

намаление на бебешки колички