BebeLand.net - Магазин за бебешки колички, детски и бебешки стоки

носови аспиратори

Носови аспиратори

С появата на Вашето мъниче неговото дишане е основно носово. На медицински език това се нарича Носово дишане. Носовите проходи са твърде мънички и лесно могат да се замърсят и запушат.

Запушването на носа води до затруднено дишане при най-малките и тук Вие идвате на помощ. Новороденото Ви съкровище още не може да издуха секрета си от нослето, което му пречинява дискомфорт, затова Вие трябва да му помогнете. Първото нещо, което може да направите е парна баня. Трябва да се уверите, че както Вие така и мъничето Ви няма допир с топлата вода за да не се опари. Парната баня направена за няколко минути ще помогне на детето ви да диша спокойно. Парата, която преминава през носовия канал помага за неговото отпушване.

Другият начин за премахването на секретите е носовият аспиратор. Предназначението на аспиратора е да изсмуква флуиди ( течности, секрети ), чрез използване на вакум.

Бебешкият носов аспиратор представлява пластмасово смукателно устройство за носа и устата, чрез което се изсмуква дадената течност или слуз.

Много пъти Вашето съкрошище няма да иска и да бъде доволно от използването на носовия аспиратор, но той със сигурност ще му донесе чаканото облекчение.

Много пъти родителите нямат идея как да използват този полезен уред. За това ние ще ви дадем някой бързи и лесни съвета.

Първото нещо, което трябва да знаете за бебешкия носов аспиратор е, че той е напълно безопасен и безвреден за Вашето дете. Когато решите да го използвате първо стиснето аспиратора за да излезе въздуха от него. Пъхнете накрайника около 1 см в нослето на мъничето. Отпуснете гумената камера, като я придържате така, че да изсмуче секрета от носа на бебето Ви. Извадете накрайника и почистете нослето на бебчето с мека кърпа за да не го нараните. Бебешкият носов аспиратор се почиства с топла вода и може да използвате сапун. По този начин Вашето бебе ще се чувства спокойно и щастливо.Използването на нослето му за дишане вече няма да е така трудно.

Запомнете при използването на бебешкия аспиратор Вие трябва да имате много търпение и трябва да бъдете внимателна и мила с детето си , за да може то да не се страхува от него. Правете всичко с много любов и разбиране и всички Ваши начинания ще бъдат успешни.

Методи за разплащане

Методи за разплащане

Абонирай се за специални оферти

ДАЯ МАРКЕТ ООД
БЪЛГАРИЯ, 4000 Пловдив

Тел. 0883451889
Тел. 0899272620

Всички продукти изложени в онлайн магазина BebeLand.net са оригинални и отговарят на снимката прикачена към тях. За поръчки над 80 лв, доставяме БЕЗПЛАТНО до цяла България!

BebeLand.net © 2015 Дая Маркет ООД Всички права запазени!