BebeLand.net - Магазин за бебешки колички, детски и бебешки стоки

термометриТермометри

Когато се появи Вашето мъниче Вие като родител трябва да сте подготвени за всичко, което се случва с него.

Понякога то ще боледува, друг път ще вдига температура, но Вие трябва да бъдете спокойни и уравновесени.

Когато детето Ви вдигне температура, това означава, че в организма му има инфекция. Високата температура сигнализира, че оранизма се бори с дадената инфекция. При много висока температура Ви съветваме да потърсите лекарска помощ.

Но как да измерите температурата на Вашето малко съкровище? 

Има няколко начина за измерване на температура при малките деца и бебета.

Първият начин за измерване на температурата при бебетата е в ухото. Също така под мишницата и ректално. Оралният начин за измерване на температурата е подходящ за деца след 4 годишна възраст.

Ние ще Ви обобщим как да измерите температурата на Вашето дете най-лесно и точно. Измерване на температурата при бебета с ушен и челен термометър е бърз метод, но изисква повече практика. Сензора трябва да бъде поставен точно, за да може да се измери правилно температурата. Този вид термометър не е подходящ за бебета под 3 месечна възраст, защото ушните им канали са твърде малки. С повече практика този вид термометър може да е надежден Ваш помощник.

Челните термометри са цифрови, те могат да се използват и при по-големи деца. Тяхното използване е изключително лесно, дори и при новородени бебета.

Другият вид метод за измерване на температурата на Вашето съкровище е термометъра за под мишница. Този метод е много прост и може да се използва, дори когато кърмите или Вашето мъниче е спокойно и все още в по-голямата част от времето си е легнало. Поставете Вашето дете в легнало положение и поставете върха на термометъра под мишницата, като леко го придържате, докато получите резултата. Този метод не е толкова надежден, защото външната температура може да е с 1-2 градуса по-ниска от вътрешната.

Най-точният начин да се измери температурата при малките деца е ректалния начин. При него първото нещо, което трябва да направите е да почистите с вода и малко сапун термометъра. След това трябва да го намажете с малко кремче или бебешко олио. Поставете Вашето мъниче по гръб и сложете термометъра в ануса му, но не повече от 2 см. и изчакайте да получите резултата. По някога резултатите имат разлика от о,5 градуса повече. Изваждането трябва да е много внимателно.

При всички начини на измерване на температурата Вашето дете няма да бъде много доволно. Бъдете търпеливи и направете това начинание забавно във вид на игра.

Методи за разплащане

Методи за разплащане

Абонирай се за специални оферти

ДАЯ МАРКЕТ ООД
БЪЛГАРИЯ, 4000 Пловдив

Тел. 0883451889
Тел. 0899272620

Всички продукти изложени в онлайн магазина BebeLand.net са оригинални и отговарят на снимката прикачена към тях. За поръчки над 80 лв, доставяме БЕЗПЛАТНО до цяла България!

BebeLand.net © 2015 Дая Маркет ООД Всички права запазени!