BebeLand.net - Магазин за бебешки колички, детски и бебешки стоки

хавлии и халатиХавлии и халати

Когато Вашето малко мъниче се появи, неговата кожа е изключително нежна и мека.

Вие трябва да изберете хавлии и халати от естествен материал за да не раздразвате кожата му. Те трябва да бъдат много меки и абсорбиращи, за да се чувства Вашето бебче комфортно.

Едно от важните неща свързано с детските халати и хавлии е тяхната плътност, защото от нея зависи комфорта на детето Ви.  Халатът и хавлията за Вашето новородено бебче трябва да е от 100 % памук с 500 г. на кв. метър плътност.

В нашият онлайн магазин ще Ви предоставим голям избор от качествени хавлии и халати за Вашето дете. С различните си цветове и апликации Вашето съкровище ще се забавлява и ще се чувства защитено.

Всички халати са така ушити за да бъдат удобни, както на детето Ви така и на самите Вас. Направени са от екологично чист памук, който е гаранция за мекота и качество.

Техният закачлив и забавен дизайн, ще допринася за доброто настроение на Вас и съкровището Ви. Така времето, през което ги използвате ще е време за игри и усмивки.

Методи за разплащане

Методи за разплащане

Абонирай се за специални оферти

ДАЯ МАРКЕТ ООД
БЪЛГАРИЯ, 4000 Пловдив

Тел. 0883451889
Тел. 0899272620

Всички продукти изложени в онлайн магазина BebeLand.net са оригинални и отговарят на снимката прикачена към тях. За поръчки над 80 лв, доставяме БЕЗПЛАТНО до цяла България!

BebeLand.net © 2015 Дая Маркет ООД Всички права запазени!