BebeLand.net - Магазин за бебешки колички, детски и бебешки стоки

шапки за плуване

Шапки за плуване

Още от самото си раждане детето се запознава с водата. Тя дълго време е била негова среда и Вие като родител трябва да направите всичко необходимо, то да не се страхува от нея.

С напредването на възрастта си,  Вашето дете ще започне все повече и повече да обиква водата. В определена възраст от неговото съзряване,  дете то Ви ще поиска да се среща с нея все по-често. Тогава е най-удобният момент да го запишете на плуване, а когато това се случи аксесоара, който ще Ви е най-необходим ще бъде шапката за плуване.

Шапката за плуване ще бъде от изключителна важност за него. Нейната необходимост е от голямо значение, за да запазите косата на Вашето съкровище все така мека и здрава.

Плувните шапки предпазват косата от хлора в детските плувните басейни, като същевременно с това и създават комфорт при плуване. Тяхното разнообразие е голямо.

Срещат се четири вида шапки за плуване: силиконови,  латексови,  полиестер и ликра. Вие трябва да изберете, кой вид шапка ще е най-добрата за Вашето дете.

Едни от най-добрите и ефективни шапки са силиконовите. Те не залепват за косата, защото имат лек релеф от вътрешната си страна. Имат антиалергично действие и са изработени от 100 % силикон, което ги прави много издръжливи.

Латексовите плувни шапки са най-масово разпространени. Те спомагат за съпротивлението с водата и пасват идеално на всеки.

Шапките от ликра предпазват единствено от попадане на коса върху лицето. Те са много подходящи за деца алергични към латекс.

Грижата за шапката за плуване е изключително лесна. Вашите деца сами ще могат да ги поддържат в идеален вид, като само ги изплакват със студена вода от двете страни. 

Когато детето Ви пожелае да се занимава с плуване Вие трябва да го подкрепите и да го насърчавате. Изберете точно неговият вид плувна шапка, за да се чуства комфорно, защитено и щастливо.

Методи за разплащане

Методи за разплащане

Абонирай се за специални оферти

ДАЯ МАРКЕТ ООД
БЪЛГАРИЯ, 4000 Пловдив

Тел. 0883451889
Тел. 0899272620

Всички продукти изложени в онлайн магазина BebeLand.net са оригинални и отговарят на снимката прикачена към тях. За поръчки над 80 лв, доставяме БЕЗПЛАТНО до цяла България!

BebeLand.net © 2015 Дая Маркет ООД Всички права запазени!