BebeLand.net - Магазин за бебешки колички, детски и бебешки стоки

Комбинирани детски колички bebeland3

Най-важното, което трябва да знаем при изборът на Комбинирана Бебешка Количка.

Един от най-важните продукти за вашето бебе, който трябва да изберете е детската количка.

Нейният избор затруднява голяма част от родителите. Може да намерите голям асортимент от бебешки колички, но трябва да изберете такава, която ще отговаря на вашите критерии и която ще ви е полезна, докато детето проходи.

Когато избирате детската си количка, трябва да се съобразите с някои неща, а не просто да гледате нейната визия.

Избирайки количка за детето си на първо място остава да съобразите, на какъв терен най-често ще я ползвате.

комбинирана количка 3в1 bebeland

- За неравен терен изберете количка с големи не помпещи се гуми. По този начин  ще се придвижвате най-лесно и ефикасно и не само вие, но и бебето ще се чувства комфортно.

- За градски условия изберете компактна, малка и лека количка. Гледайте нейната маневреност да е голяма, за да може придвижването по претъпканите улици на града да става по-лесно.

НАМАЛЕНИ Комбинирани Колички Виж Тук

Какви  Бебешки Колички се предлагат на пазара?

На пазарът се предлагат единични и комбинирани колички.

детски колички bebeland

Комбинираната детска количка е една от най-търсените и предпочитани колички за повечето родители. Тя може да бъде както "3в1" така и "2в1", всичко зависи от артикулите включени в комплекта.

- Количката "3в1" включва: кош за новородено, летен кош и бебешка кошница, която да се използва за седалка в автомобила, докато мъника е все още новороден.

- Количката "2в1" включва: кош за новородено и летен кош. И двата вида колички са практични и се оценяват от родителите. С една покупка осигурявате превоза на детето си до неговото прохождане.

Кошовете за новородено на комбинираните детски колички се монтират на рамата, както по посока на движението, така и с лице към майката. Те са направени от високо качествени материали и предоставят един уютен комфорт на най-малките. Някой кошове за новородени са по тесни от други или по широки, това трябва да го съобразите, за да се чувства детето ви удобно.

Когато новородено бебе порасте малко идва ред на летния кош.

- Кошът на летните модели колички, също се монтира и в двете посоки на движението. Той е много удобен и за сън на вън, защото неговата облегалка има няколко нива и може да бъде поставена в ниво изцяло легнато. Така бебето ще може спокойно да спи на вън без да има никакви притеснения от ваша страна.

- Летният кош има приспособена  поставка за краката на детето. Така то ще се чувства комфортно при разходките. Тази поставка е регулируема и много лесна за поддържане.

- Едно от полезните аксесоари на комбинирана бебешка количка е бебешкият борд. Той се поставя отпред пред мъничето. По този начин му осигурявате защита и удобство. То ще може да се държи за него, без опасност, че ще падне и да разглежда спокойно заобикалящият го свят.

- Когато избирате детската количка, обърнете голямо внимание на сенника. Той е от изключителна важност. По-големият сенник дава повече защита и свобода. Когато сте на разходка и времето неочаквано се промени, вие ще имате решение как да предпазите детето си. Големите сенници обгръщат почти целия кош и така имате сигурна защита. 

- Обръщайте внимание на багажника, който трябва да е удобен за вас и с достатъчна обемност. Когато излизате навън, неимоверно ще имате и много багаж, и точно тогава ще ви потрябва голям багажник. Той трябва да е удобен и лесно достъпен. 

Кошницата за новородено е едно от важните неща. Всеки иска най-доброто за детето си и най-вече, то да е добре защитено. Кошницата се монтира на рамата на бебешката количка. Много педиатри съветват новородените бебета да се возят така, защото това е най-близката поза, в която са се намирали месеци наред и е най-удобната за тях. Тук  трябва сами да прецените дали този начин ще бъде удобен за детето ви. Бебешката кошница се прикрепя много лесно в автомобила и така тя става защита при пътуване. Тя е лека и лесно преносима, затова може спокойно да я използвате за да носите  бебето в нея.

колички bebeland

Комбинираните детски колички се сгъват лесно в тип книга и тяхното придвижване не е никак трудно.

Предлагаме ви голям асортимент от комбинирани детски колички, направени от високо качествени материали и напълно обезопасени. Изберете точната количка за мъника си, където той ще се чувства удобно, защото времето прекарано в нея не е никак малко.

Направете разходките си едно спокойно и незабравимо изживяване за вас и вашето дете!