BebeLand.net - Магазин за бебешки колички, детски и бебешки стоки

комбинирани детски колички

 Комбинирани детски колички

Детската количка е един от най-важните продукти за Вашето бебе.

Нейният избор затруднява голяма част от родителите. Може да намерите голям асортимент от бебешки колички, но Вие трябва да изберете количка, която ще отговаря на Вашите критерии и която ще бъде Ваш верен помощник, докато детето Ви проходи.

Когато избирате бебешката си количка, трябва да се съобразявате с много неща, а не просто да гледате нейната визия.

Избирайки детската количка първото нещо, с което трябва да се съобразите е терена, където най-често ще я ползвате.

За неравен терен изберете количка с големи не помпещи се гуми. По този начин Вие ще се придвижвате най-лесно и ефикасно и не само Вие, но и съкровището Ви ще се чувства комфортно. За градки условия изберете компактна, малка и лека количка. Гледайте нейната маневреност да е голяма, за да може спокойно да се придвижвате по претъпканите улици на града. На пазара се предлагат единични и комбинирани колички.

Комбинираната детска количка е една от най-търсените и предпочитани бебешки колички за повечето родители. Тя може да бъде както "3в1" така и "2в1", всичко зависи от артикулите включени в комплекта.

Количката "3в1" включва: кош за новородено, летен кош и бебешка кошница, която може спокойно да се използва за седалка в автомобила, докато Вашето мъниче е все още новородено.

Количката "2в1" включва: кош за новородено и летен кош. И двете бебешки колички са практични и се оценяват от родителите. С една покупка Вие осигурявате превоза на детето си до неговото прохождане.

Кошовете за новородено на комбинираните детски колички се монтират на рамата, както с лице към Вас, така и с лице към движението. Те са направени от високо качествени материали и предоставят един уютен комфорт на Вашето слънчице. Някой кошове за новородени са по тесни, други по широки това е нещото, с което трябва да се съобразите за да може детето Ви да се чувства удобно.

Когато Вашето новородено бебче порасте малко идва ред на летния кош. Този вид кош също може да се монтира на рамата и в двете посоки. Той е много удобен и за сън на вън, защото неговата облегалка има няколко нива и може да бъде поставена в ниво изцяло легнала. Така Вашето слънчице ще може спокойно да спи на вън без никакви притеснения от Ваша страна. Летният кош има приспособена  поставка за крачетата на детето Ви.Така то ще се чуства комфортно при Вашите разходки. Тази поставка е регулируема и много лесна за поддържане.

Едно от полезните аксесоари на комбинирана бебешка количка е бебешкият борд. Той се поставя отпред пред Вашето мъниче. По този начин Вие му осигурявате защита и удобсво. То ще може да се държи за него, без опасност, че ще падне и да разглежда спокойно заобикалящият го свят.

Когато избирате комбинирана детска количка, обърнете голямо внимание на сенника. Той е от изключителна важност за Вас. По-големият сенник Ви дава повече защита и свобода. Когато сте на разходка и времето неочаквано се промени, Вие ще имате решение как да предпазите детето си. Големите сенници обгръщат почти целия кош и така Вие имате сигурна защита за бебчето си.

Обръщайте внимание на багажника, който трябва да е удобен за Вас и с достатъчна обемност. Когато излизате с Вашето мъниче, неимоверно ще имате и много багаж и точно тогава на помощ Ви идва багажника. Голям и удобен Вие няма да се притеснявате и ще се наслаждавате на моментите с рожбата си.  

Кошницата за новородено е едно от важните неща за всеки родител. Всеки иска най-доброто за детето си и най-вече то да е добре защитено. Кошницата също може да се монтира на рамата. Много педиатри съветват новородените бебета да се возят по този начин, защото това е най-близката поза, в която са се намирали месеци наред и е най-удобната за тях. Тук Вие трябва сами да прецените дали този начин ще бъде удобен за бебчето Ви. Бебешката кошница се прикрепя много лесно в автомобила и така тя става защита при пътуване. Тя е лека и лесно преносима, затова може спокойно да я използвате за да носите Вашето бебе в нея.

Комбинираните детски колички се сгъват лесно в тип книга и тяхното придвижване не е никак трудно.

В нашият онлайн магазин ние Ви предлагаме голям асортимент от комбинирани детски колички, направени от високо качествени материали и напълно обезопасени. На Вас оставяме избора да намерите точната количка за Вашето съкровище, където то ще се чуства удовно, защото времето прекарано в нея не е никак малко. Направете разходките си едно спокойно и незабравимо изживяване за Вас и Вашето дете. Разходки изпълнени с нови емоции и много усмивки.

Методи за разплащане

Методи за разплащане

Абонирай се за специални оферти

ДАЯ МАРКЕТ ООД
БЪЛГАРИЯ, 4000 Пловдив

Тел. 0883451889
Тел. 0899272620

Всички продукти изложени в онлайн магазина BebeLand.net са оригинални и отговарят на снимката прикачена към тях. За поръчки над 80 лв, доставяме БЕЗПЛАТНО до цяла България!

BebeLand.net © 2015 Дая Маркет ООД Всички права запазени!