BebeLand.net

За поръчки: 0883451889 и 0899272620           

Търсене

Цена (минимум-максимум)
Изчисти

Детски бънджита

детски бънджита

Детски бънджита

Когато говорим за забавление на малките Ви мъници първото нещо, което ни идва на ум е скачането. Повечето бебчета обичат да скачат в скута на своите родители, но това тяхно любимо занимание не е така приятно за самите родители.

С порастването на Вашето бебе, тази игра става доста трудна за един възрастен поради тежината на детето.

Тогава всеки един от Вас търси алтернативно решение и точно тогава на помощ идва детското бънджи.

Какво представлява детското бънджи и дали е добра идея да се закупува, когато детето Ви е все още малко бебе?

Много педиатри съветват да не се слагат децата в ранна детска възраст в този вид забавна играчка. Когато Вашето бебе се роди, то е толкова крехко и все още не е укрепнало. Дори в по-напреднала възраст от няколко месеца, неговите кръвоносни съдове в мозъка са толкова крехки, че всяко едно подмятане, люлеене или подхвърляне може да доведе до сериозни увреждания.

Детското бънжи е едно голямо забавление за Вашето кърмаче, но според специалистите трябва да се използва след едногодишна възраст. Все пак оставяме избора Вие като родител да прецените, кога да използвате бебешкото бънджи зависимост от индивидуалното развитие на детето.

Какво представляват  бебешките  бънджи гащи?

Бебешките бънджита са направени от висококачествен материал с формата на гащи. По този начин те придържат кръстчето на Вашето съкровище. Има отвори за крачетата, които придържат детето да не се обърне. Монтира се на касата на вратата и по този начин е добре обезопасено. Седалката - тип гащи за поставяне на Вашето мъниче е направена от удобни и меки материали и се върти на 360 градуса. Максималните килограми на бебешките бънджи гащи е 12 килограма.

На пазара се предлагат различни по вид детски бънджита. Може да намерите както обикновенно бънджи, така и много функционално. На някой бънджи гащи има приспособени музикални плотове. Те са с различни апликации и на различна тематика, но са едни от най-забавните бебешки бънджи гащи за Вашите деца. С тях Вашето съкровище ще се чувства удобно, защитено и много усмихнато.

Този вид детска играчка е една от най-обичаните и предпочитаната от мъниците.

Детските бънджита са създадени също така и за облекчение на родителите. Когато поставите детето си в тях те са на сигурно място и това Ви дава възможност да свършите и малко странична работа. По този начин Вие създавате комфорт и радост не само на малкото Ви слънчице, но и на самите Вас.

Не лишавайте Вашето дете от този вид забавление, с детските бънджи гащи Вие дарявате едни нови изживявания на детето си, изпълнени с много смях, усмивки и детски закачки.

 

 

Безплатна доставка на бебешки продукти

 

bebeland.net - онлайн магазин за бебешки колички, аксесоари, детски и бебешки стоки.