BebeLand.net - Магазин за бебешки колички, детски и бебешки стоки

детски гащи бънджи bebeland

Какво представлява Детското Бънджи?

Когато говорим за забавление за най-малките първото нещо, което ни идва на ум е скачане. Повечето бебета обичат да скачат в скута на своите родители, но това тяхно любимо занимание не е така приятно за самите родители.

С порастването на детето, тази игра става доста трудна за един възрастен поради неговата тежината.

Тогава всеки един родител търси алтернативно решение, поради тази причина може да разгледате детското бънджи.

СУПЕР Ниски Цени на Детско Бънджи Виж Тук

Какво представлява детското бънджи и дали е добра идея да се закупува, когато детето е все още малко?

Много педиатри съветват да не се слагат децата в ранна детска възраст в този вид забавна играчка. Когато бебето се роди, то е толкова крехко и все още не е укрепнало. Дори в по-напреднала възраст от няколко месеца, неговите кръвоносни съдове в мозъка са толкова крехки, че всяко едно подмятане, люлеене или подхвърляне може да доведе до сериозни увреждания.

Детското бънжи е едно голямо забавление за мъника, но според специалистите трябва да се използва след едногодишна възраст. Все пак оставяме избора вие като родител да прецените, кога да използвате бебешкото бънджи зависимост от индивидуалното развитие на детето.

Какво представляват  бебешките  бънджи гащи?

Бебешките бънджита са направени от висококачествен материал с формата на гащи. По този начин те придържат кръстчето на детето. Има отвори за крачетата, които го придържат да не се обърне. Монтира се на касата на вратата и по този начин е добре обезопасено. Седалката - тип гащи за поставяне на мъника е направена от удобни и меки материали и се върти на 360 градуса. Максималните килограми на бебешките бънджи гащи е 12 килограма.

На пазара се предлагат различни по вид детски бънджита. Може да намерите както обикновено бънджи, така и много функционално. На някой бънджи гащи има приспособени музикални плотове. Те са с различни апликации и на различна тематика, но са едни от най-забавните бебешки бънджи гащи. С тях вашето дете ще се чувства удобно, защитено и много усмихнато.

Този вид детска играчка е една от най-обичаните и предпочитаната от мъниците.

Детските бънджита са създадени също така и за облекчение на родителите. Когато поставите детето си в тях те са на сигурно място и това ви дава възможност да свършите и малко странична работа. По този начин създавате комфорт и радост не само на малкото слънчице, но и на самите вас.

Не лишавайте детето си от този вид забавление, с детските бънджи гащи му дарявате едни нови изживявания, изпълнени с много смях, усмивки и детски закачки!