BebeLand.net - Магазин за бебешки колички, детски и бебешки стоки

Игри и дейности навън

игри и дейности навън

Игри и Дейности Навън

Нещата, които най-много са обичани от всички деца си остават - игрите. Мястото, където детето ви се чувства най-добре по време на игра е навън. Под слънцето, в парка, в гората, на открито е любимото място на всички малчугани. Чрез игрите всяко дете изразява себе си и показва на родителите си своята двигателна култура, мислене и артистичност. Всяка една игра изразява креативността на вашето дете. Разгръща неговата емоционалност и развива неговата личност. Играта на детето ви ще му позволи, то да развие своите социални умения, да създаде чувството си на етика и ценностната си система. Наблюдавайки своето дете по време на игра, вие ще може да разберете как се чувства то. Чрез своята игра детето изразява най-силно чувствата си и емоциите си.

За да разнообразите игрите на своето дете може да разгледате в онлайн магазинът за бебешки колички и детски стоки bebeland.net голямата гама от играчки за навън. При нас може да намерите разнообразието от детски колички с акумулатор, скутери, триколки, колела и още много други продукти, които ще внесат в играта на детето ви още повече забавления и усмивки. Допринесете за доброто настроение на детето си с ниските цени на детските ни играчки. Възползвайки се от намаленията и многото отстъпки на играчките, вие ще закупите на детето си не само играчка, но и много усмивки и веселие.

Методи за разплащане

Методи за разплащане

Абонирай се за специални оферти

ДАЯ МАРКЕТ ООД
БЪЛГАРИЯ, 4000 Пловдив

Тел. 0883451889
Тел. 0899272620

Всички продукти изложени в онлайн магазина BebeLand.net са оригинални и отговарят на снимката прикачена към тях. За поръчки над 80 лв, доставяме БЕЗПЛАТНО до цяла България!

BebeLand.net © 2015 Дая Маркет ООД Всички права запазени!