BebeLand.net - Магазин за бебешки колички, детски и бебешки стоки

Баня и хигиена

баня и хигиена

Баня и Хигиена

С появата на вашето мъничко съкровище идват и грижите за него. На първо място трябва да обърнете специално внимание върху цялостната хигиена на вашето бебе. Тя е изключително важна и необходима, за да може вашето дете да расте здраво и щастливо. Грижата за кожата на мъничето ви е едно от първите неща, за които трябва да помислите. Избирайте внимателно козметиката за кожа, която е различна спрямо нуждите на детето ви.
В нашият онлайн магазин за бебешки колички и детски стоки bebeland.net ние ви предлагаме едни от най-търсените продукти на пазара свързани с грижата за детската хигиена. Всички те са дерматологично тествани за защита на детето ви. Тук ще намерите голямо изобилие от всичко необходимо за личната хигиена на съкровището ви. Предлагаме ви продукти на водещи марки, които са предназначени изцяло за нуждите на вашето бебе. Личната хигиена на бебето ви е важна не само за неговото здраве, тя е част от неговото възпитание. Научете мъничето си на всичко свързано с неговата лична хигиена и така ще му предоставите не само добро здраве, но и самочуствие. Правете всичко с много любов и търпение и незабравяйте, че уроците се научават най-лесно под формата на игра. Така вашето дете ще се забавлява и тези занимания ще се превърнат в игри пълни със смях и закачки.

Методи за разплащане

Методи за разплащане

Абонирай се за специални оферти

ДАЯ МАРКЕТ ООД
БЪЛГАРИЯ, 4000 Пловдив

Тел. 0883451889
Тел. 0899272620

Всички продукти изложени в онлайн магазина BebeLand.net са оригинални и отговарят на снимката прикачена към тях. За поръчки над 80 лв, доставяме БЕЗПЛАТНО до цяла България!

BebeLand.net © 2015 Дая Маркет ООД Всички права запазени!