BebeLand.net - Магазин за бебешки колички, детски и бебешки стоки

Гъби за баня и аксесоари

гъби за баня и аксесоари

Гъби за Баня и Аксесоари

Едно от любимите занимания на вашето бебе е вечерното къпане. Тогава то се отпуска и заспива спокойно от преживяванията през изминалия ден. Когато дойде време за банята при новородените деца е хубаво да използвате бебешка гъба за баня. Тя ще бъде верен ваш помощник, докато пъпната връв на вашето мъниче не падне от само себе си. При използването на бебешка гъба за баня трябва да имате в предвид, че детето ви трябва да е поставено на равна повърхност. Трябва да имате в предвид, че гъбата за баня се сменя често от хигиенна гледна точка.

В нашият онлайн магазин за бебешки колички и детски стоки bebeland.net ние ви предлагаме голямо разнообразие от бебешки продукти за всеки вкус. Тук може да откриете всякакъв тип гъба за баня според нуждите ви. Голям асортимент от аксесоари и гъби в различен цвят и апликация. С помощта, на които банята на вашето бебе ще се превърне в едно приключение, изпълнено с много забавления и закачки.

Методи за разплащане

Методи за разплащане

Абонирай се за специални оферти

ДАЯ МАРКЕТ ООД
БЪЛГАРИЯ, 4000 Пловдив

Тел. 0883451889
Тел. 0899272620

Всички продукти изложени в онлайн магазина BebeLand.net са оригинални и отговарят на снимката прикачена към тях. За поръчки над 80 лв, доставяме БЕЗПЛАТНО до цяла България!

BebeLand.net © 2015 Дая Маркет ООД Всички права запазени!