BebeLand.net - Магазин за бебешки колички, детски и бебешки стоки

Шапки за плуване

шапки за плуване

Шапки за Плуване

Вече вашето малко бебе е пораснало и срещата му с водата е станало едно от любимите му занимания, точно тогава идва момента вашето съкровище да се научи да плува. Най-полезният аксесоар за тази дейност си остава шапката за плуване. Шапката за плуване е създадена от няколко вида материя. Нейната основна функция е да предпазва меката коса на детето ви от хлора в детските басейни.
В нашият онлайн магазин за бебешки колички и детски стоки bebeland.net ние ви предлагаме голям и разнообразен избор от детски шапки за плуване. Те са създадени специално за нуждите на вашето дете и с тяхна помощ, то се чуства защитено и спокойно. Вие трябва да изберете коя шапка за плуване ще е най-подходяща за вашето мъниче. Шапките за плуване са направени от латекс, силикон, полиестер и ликра. Изберете тази материя, която ще направи преживяването на детето ви в басейна незабравимо. Подарете му комфорт, защита и спокойствие с детските шапки за плуване.

Методи за разплащане

Методи за разплащане

Абонирай се за специални оферти

ДАЯ МАРКЕТ ООД
БЪЛГАРИЯ, 4000 Пловдив

Тел. 0883451889
Тел. 0899272620

Всички продукти изложени в онлайн магазина BebeLand.net са оригинални и отговарят на снимката прикачена към тях. За поръчки над 80 лв, доставяме БЕЗПЛАТНО до цяла България!

BebeLand.net © 2015 Дая Маркет ООД Всички права запазени!