BebeLand.net

За поръчки: 0883451889 и 0899272620           

Търсене

Цена (минимум-максимум)
Изчисти

 

Детски Колички за Близнаци

детска количка за близнаци bebeland

 

Детските колички предназначени за близнаци са вече мисия - възможна. Намирането на такъв вид детска количка достига невиждано разнообразие и намирането на повече разновидни модели става изключително лесно. За да закупите бебешка количка за повече от едно бебе едновременно, трябва да се съобразите с някой изисквания: стабилност, безопастност и удобство.

С какво се различават бебешките колички за близнаци от останалите модели колички за деца?

 - Конструкцията на този вид детски колички е най- добре технически изследвана

- Кошовете могат да бъдат разположени един до друг, което означава, че седалките са разположени една до една
- Кошовете могат да бъдат и един зад друг, при което седалката на детето е със стандартни размери, както стандартните бебешки колички
Детските колички за близнаци имат и много сходни функции с комбинираните детски колички. Тези финкции са основни и предпочитани: маневреност, лекота, универсалност и разбира се шикозност. Разнообразието от познати водещи марки, а именно PHIL&TEDS, HAUCK, CHIPOLINO, TAKO и многото аксесоари за детски колички, ще разгърнат пред вас, своята бляскавост с уникалният си дизайн. Избирайки бебешка количка за близнаци вие избирате комфорт и удобство за вашето дете. Възползвайки се от промоционалните намаления и ниски цени само в онлайн магазин bebeland.net вие и вашето дете ще бъдете удоволетворени от избора си. Количките за близнаци един избор за една двойна радост с много повече усмивки и забавления.

 

 

Безплатна доставка на бебешки продукти

 

bebeland.net - онлайн магазин за бебешки колички, аксесоари, детски и бебешки стоки.