BebeLand.net - Магазин за бебешки колички, детски и бебешки стоки

Детски инхалатори

детски инхалатори

Детски Инхалатори

Детските инхалатори са предназначени да подават на детския организъм лекарствени вещества, който се преобразуват във аерозоли (много финни частици), лесно вдишващите се и достигащи до белите дробове. Инхалаторите направени за деца са лесно използваеми, дори в домашна среда. Могат да се ползват с лекота и от най-малките деца. Детският инхалатор е един полезен уред, който има благоприятно влияние за астма при децата. Използвайки инхалатора при необходимост вие ще върнете на детето си спокойствието, от което то има нужда. Винаги ще имате под ръка верен помощник, който да върне усмивката на детското лице.

В нашият онлайн магазин за бебешки колички и детски стоки bebeland.net може да намерите голяма гама инхалатори на цена достъпна за всеки. Направете своя избор от разнообразието, което ви предлагаме и не забравяйте да се усмихвате заедно с детето си.

Методи за разплащане

Методи за разплащане

Абонирай се за специални оферти

ДАЯ МАРКЕТ ООД
БЪЛГАРИЯ, 4000 Пловдив

Тел. 0883451889
Тел. 0899272620

Всички продукти изложени в онлайн магазина BebeLand.net са оригинални и отговарят на снимката прикачена към тях. За поръчки над 80 лв, доставяме БЕЗПЛАТНО до цяла България!

BebeLand.net © 2015 Дая Маркет ООД Всички права запазени!