BebeLand.net - Магазин за бебешки колички, детски и бебешки стоки

Овлажнители и йонизатори

овлажнители и йонизатори

Овлажнители и Йонизатори

През зимният период въздуха в помещенията у дома се исушава от използването на отоплителни уреди и това допринася за сухота в гърлото, сърбеж по кожата и раздразнение по носната лигавица. Точно тези симптоми са доста неприятни не само за възрастните, но и за най-малките обитатели на дома.

За разрешаването на този проблем нашият онлайн магазин за бебешки колички и детски продукти bebeland.net ви предлага овлажнител за въздух. Овлажнителите за детската стая са подходящи за децата ви, понеже са изработени на базата да изпускат пара, която овлажнява въздуха и са достатъчно безопастни, за да не се притеснявате за мъника си. Също така ви предлагаме да разгледате йонизаторите, които са добър помощник с пречистването на въздуха в стаята от прах, цигарен дим, бактерии и миризми. Осигурете на вас и вашето дете един приветлив и чист въздух, които ще допринесе за комфорта в дома ви.

Методи за разплащане

Методи за разплащане

Абонирай се за специални оферти

ДАЯ МАРКЕТ ООД
БЪЛГАРИЯ, 4000 Пловдив

Тел. 0883451889
Тел. 0899272620

Всички продукти изложени в онлайн магазина BebeLand.net са оригинални и отговарят на снимката прикачена към тях. За поръчки над 80 лв, доставяме БЕЗПЛАТНО до цяла България!

BebeLand.net © 2015 Дая Маркет ООД Всички права запазени!