BebeLand.net - Магазин за бебешки колички, детски и бебешки стоки

Кенгурута и слингове

кенгурута и слингове

Кенгурута и Слингове

Едно от нещата, което вашето новородено бебе познава най-добре е майчината прегръдка.

За да чувства вашето дете постоянно прегръдката ви ние в нашият онлайн магазин за бебешки колички и детски стоки bebeland.net ви предлагаме бебешки слинг. Бебешките слингове са направени за новородените бебета и са много удобни, както за децата, така и за самите родители. В слинговете вашето дете заема най-удобната за него физиологична поза. По този начин детето се чувства сигурно и уютно, а родители имат доза свобода. Детските слингове са създадени за най-малките и е добре да се ползват до 6 месечна възраст. След тази възраст, педиатрите препоръчват на родителите да закупят бебешко кенгуру. Детското кенгуру е направено от дишаща материя, място за крачетата, регулируем гръб и ергономични презрамки. С детското кенгуру вашето дете ще може съвсем спокойно да разглежда заобикалящият го свят. Кенгуруто позволява на детето ви спокойно да се оглежда и да разучава. Не го ограничава в дадена позиция и е на достъпни цени за всички родители. С отстъпките, които ние правим за детските кенгурута и детските слингове, може спокойно да изберете модел, който ще пасне добре на вас и ще е удобен на детето ви. 

Детският слинг, както и бебешкото кенгуру са много удобни за разходка. С тяхна помощ вие ще се чувствате комфортно, а вашето мъниче ще усети уюта и любовта ви.

Методи за разплащане

Методи за разплащане

Абонирай се за специални оферти

ДАЯ МАРКЕТ ООД
БЪЛГАРИЯ, 4000 Пловдив

Тел. 0883451889
Тел. 0899272620

Всички продукти изложени в онлайн магазина BebeLand.net са оригинални и отговарят на снимката прикачена към тях. За поръчки над 80 лв, доставяме БЕЗПЛАТНО до цяла България!

BebeLand.net © 2015 Дая Маркет ООД Всички права запазени!