BebeLand.net - Магазин за бебешки колички, детски и бебешки стоки

Колани за прохождане

 

колани за прохождане

Колани за Прохождане

Всяка една майка чака с нетърпение първата крачка на своето дете. Децата прохождат по различно време и вие не трябва да бързате и да се притеснявате. Когато вашето малко бебе проходи на помощ ви идват бебешките каишки за прохождане. Коланите за прохождане са верен помощник на родителите и са много удобни за децата. Бебешките колани за прохождане ви помагат да предпазите детето си от падане и да научите малчугана на равновесие. Каишите не заемат никакво място и са лесни за пренасяне, за това те са предпочитан артикул от родителите. Изработени са така, че да придържат кръстчето на детето ви и то да се чувства в безопасност. Бебешките колани за прохождане са изработени от специални материали, които да не прежулват вашето дете, а да му вдъхнат увереност и спокойствие. 

В онлайн магазинът за бебешки колички и детски стоки bebeland.net ние ви предлагаме голямо и разнообразно количество от колани за прохождане в различни цветове и модели на достъпни цени. Възползвайте се и от отстъпките, които правим за да закупите колан за прохождане на водещи детски фирми на ниски цени. Закупете на мъника си стабилност с бебешките колани за прохождане, а на самите вас удобство в този труден етап от развитието на детето ви.

Методи за разплащане

Методи за разплащане

Абонирай се за специални оферти

ДАЯ МАРКЕТ ООД
БЪЛГАРИЯ, 4000 Пловдив

Тел. 0883451889
Тел. 0899272620

Всички продукти изложени в онлайн магазина BebeLand.net са оригинални и отговарят на снимката прикачена към тях. За поръчки над 80 лв, доставяме БЕЗПЛАТНО до цяла България!

BebeLand.net © 2015 Дая Маркет ООД Всички права запазени!