BebeLand.net - Магазин за бебешки колички, детски и бебешки стоки

Детски възглавници

детски възглавници

Детски Възглавници

Много педиатри съветват използването на бебешка възглавница да става след едногодишна възраст. След навършването на тази възраст предоставете на вашето дете възглавница и то само ще ви покаже дали му е удобно или не. Недайте да карате на сила мъника ви да спи на възглавница, дори и в по-късен етап това ще стане.

В нашият онлайн магазин за бебешки колички и детски стоки bebeland.net ние ви предлагаме голямо разнообразие от детски възглавници в различни гами и апликации. Разнообразността от детски възглавници с любими герой и с различна големина на много достъпни цени, ще станат едно от любимите ви допълнения за детското леглоМоже да намерите също и възглавници за кърмачки, който много майки предпочитат, защото са удобни и контакта с бебето при кърмене се превръща в удоволствие. С този вид възглавници храненето на мъника ви, ще стане по-удобно занимание. Декоративните възглавнички, които предлагаме с отстъпки в цената, допринасят за уюта на всяка детска стая и внасят много положителни емоции и усмивки.

Методи за разплащане

Методи за разплащане

Абонирай се за специални оферти

ДАЯ МАРКЕТ ООД
БЪЛГАРИЯ, 4000 Пловдив

Тел. 0883451889
Тел. 0899272620

Всички продукти изложени в онлайн магазина BebeLand.net са оригинални и отговарят на снимката прикачена към тях. За поръчки над 80 лв, доставяме БЕЗПЛАТНО до цяла България!

BebeLand.net © 2015 Дая Маркет ООД Всички права запазени!