BebeLand.net - Магазин за бебешки колички, детски и бебешки стоки

Подложки и протектори

подложки и протектори

Подложки и Протектори

Бебешките протектори - едно улеснение за всеки родител и комфорт за всяко дете. Непромокаемите бебешки протектори са едно от решенията за да запазите детският матрак сух и да създадете комфорт на детето си. Протектора се поставя между матрака и спалното бельо и по този начин запазвате качеството на детските мебели. Те са създадени от висококачествени материали и са неизменна част от израстването на вашето съкровище. Детският протектор е верен помощник при махането на памперса на детето ви. С помощта на детския протектор този етап от развитието на мъника ви, ще изглежда по-лесна задача. Бебешките подложки са удобни за ползване при повиване и са неизменно с вас навсякъде. С тях преобуването на малкото ви дете става лесно,комфортно и хигиенично. Детските подложки са създадени за еднократна употреба, което ги прави един от най-търсените продукти на пазара, заради лесното им използване.
В онлайн магазинът за бебешки колички и детски стоки bebeland.net ние ви предлагаме голямо разнообразие от качествени детски протектори и подложки, за да осигурим сигурността и комфорта на вашето дете.

Методи за разплащане

Методи за разплащане

Абонирай се за специални оферти

ДАЯ МАРКЕТ ООД
БЪЛГАРИЯ, 4000 Пловдив

Тел. 0883451889
Тел. 0899272620

Всички продукти изложени в онлайн магазина BebeLand.net са оригинални и отговарят на снимката прикачена към тях. За поръчки над 80 лв, доставяме БЕЗПЛАТНО до цяла България!

BebeLand.net © 2015 Дая Маркет ООД Всички права запазени!