BebeLand.net - Магазин за бебешки колички, детски и бебешки стоки

Спални чувалчета

детски спални чували

Спални Чували

Изработката на детски спални чували трябва да е от 100 % памучно хасе. Те са най-подходящи за нежната бебешка кожа, поради своята мекота и лекота. Също така на пазара могат да се намерят зимни, плюшени и разкроени спални чували.
В онлайн магазинът за бебешки колички и детски стоки bebeland.net ние ви предлагаме голям асортимент от детски спални чували за всеки вкус. Поради голямото удобство на детските спални чували за най-малките ни потребители тяхното търсене е изключително голямо. Ние ви предлагаме детски спални чували в различни цветове и апликации. С тяхната мекота и нежност вие осигурявате на вашето дете спокоен и здравословен сън, както вкъщи така и на вън по време на разходка. Използването на детските спални чували е изключително лесно и удобно. Те са направени с цип или копчета да улеснят вас като родител и да бъдат комфортни и удобни за детето ви.

 

Методи за разплащане

Методи за разплащане

Абонирай се за специални оферти

ДАЯ МАРКЕТ ООД
БЪЛГАРИЯ, 4000 Пловдив

Тел. 0883451889
Тел. 0899272620

Всички продукти изложени в онлайн магазина BebeLand.net са оригинални и отговарят на снимката прикачена към тях. За поръчки над 80 лв, доставяме БЕЗПЛАТНО до цяла България!

BebeLand.net © 2015 Дая Маркет ООД Всички права запазени!