BebeLand.net - Магазин за бебешки колички, детски и бебешки стоки

Детски куфари и чанти

 

детски куфари и чантиДетски Куфари и Чанти

Всеки път, когато тръгвате на път вашият мъник иска да участва в събирането на багажа и точно заради това негово желание вие трябва да му закупите детски куфар за път. С закупуването на детски куфар или чанта за път вие ще научите детето си на самостоятелност и отговорност. С помощта на детския куфар детето ви ще успее да усвой качествата на подреденост, прибраност и избирането на най-необходимото по време на път. Когато избирате детски куфар или чанта за пътуване за малкия пътешественик имайте предвид материалът, от който е изработен. Детските куфари от полипропиленов материал или още наричаните " твърди куфари " са най-удобни и издръжливи по време на пътуване. Полипропиленов детски куфар може да намерите с две или четири колела, но за детето ви по-удобно ще бъде с четири колела, за по-добра стабилност.

В онлайн магазинът за бебешки колички детски стоки bebeland.net може да откриете детски куфари и чанти на водещи детски марки. Материалът, от които са изработени детските куфари е напълно безопасен за вашето дете. Голямата гама от разнообразие и десени ще допринесе за доброто настроение на съкровището ви. Също така може да разгледате детските куфари и чанти с атрактивните намаления и ниски цени. Купувайки детски куфар за път с любим герой, детето ви ще заобича пътешествията, което ще допринесе за неговото развитие и новите емоции, които ще го съпътстват до следващото пътуване.

Методи за разплащане

Методи за разплащане

Абонирай се за специални оферти

ДАЯ МАРКЕТ ООД
БЪЛГАРИЯ, 4000 Пловдив

Тел. 0883451889
Тел. 0899272620

Всички продукти изложени в онлайн магазина BebeLand.net са оригинални и отговарят на снимката прикачена към тях. За поръчки над 80 лв, доставяме БЕЗПЛАТНО до цяла България!

BebeLand.net © 2015 Дая Маркет ООД Всички права запазени!