BebeLand.net - Магазин за бебешки колички, детски и бебешки стоки

Детски раници

детски раници bebeland1

Детски раници

Детската раница е един от любимите продукти на всяко дете. Още от най-малка детска възраст децата обичат да носят на гърба си детска чанта с любим анимационен герой. За да може детската раница да е удобна на детето ви вие трябва да се съобразите с някой изисквания при избора на детска чанта. Детската раница трябва да обхваща разстоянието от раменете до талията на мъника ви, по този начин детската раница ще бъде удобна на вашето дете. 

Важно нещо при избора на раница е нейното тегло, което не трябва да надвишава 10-12 % от теглото на детето ви в напълнено състояние. Ако не изберете детска раница подходяща точно за вашето дете спрямо неговите нужди, може да му навредите. Раницата може да доведе до изкривяване на гръбначния стълб, лоша позиция на тялото и лошо кръвообращение. Съобразявайки се с нормите за детска раница вие ще закупите най-правилната и точна чанта за детето си.

В нашият онлайн магазин за бебешки колички и детски стоки BebeLand.net ние ви предлагаме детски раници за всякакви нужди и потребности. При нас може да намерите раници на най-ниски цени и атрактивни намаления. Детските раници с разнообразни десени и любими картинки ще внесат настроение и емоции в детето ви. Изберете такава детска раница, която да бъде най-вече удобна и точна за вашето дете и внесете в ежедневието му усмивки и много закачки.