BebeLand.net - Магазин за бебешки колички, детски и бебешки стоки

Детски термоизолатори

детски термоизолатори

Детски Термоизолатори

Детският термоизолатор един от важните продукти за всяка майка, използван ежедневно от хиляди родители по цял свят. Термоизолаторът е продукт, който се използва най-вече, по време на разходките навън. Създаден е за да улесни родителите, когато идва времето за храненеДетският термоизолатор поддържа температурата на бебешката храна, с негова помощ няма да се притеснявате дали храната на мъника ви е студена. Той е създаден, така че бебешкото мляко да бъде с точната температура при всяко едно следващо хранене. Дясната ръка на майката и едно от нейните улеснения е точно това: Детският термоизолатор. Термоизолаторите са на много достъпна цена, което ги прави доста предпочитани.

В нашият онлайн магазин за бебешки колички и детски стоки bebeland.net може да откриете различни бебешки термоизолатори на водещи детски марки с промоционални отстъпки. С разнообразието, което ви предлагаме ще откриете точният термоизолатор за вас. Изработени с многобройни детски апликации и картинки детските термоизолатори ще допринесат за настроението и усмивките не само на детето ви, но и на самите вас.

Методи за разплащане

Методи за разплащане

Абонирай се за специални оферти

ДАЯ МАРКЕТ ООД
БЪЛГАРИЯ, 4000 Пловдив

Тел. 0883451889
Тел. 0899272620

Всички продукти изложени в онлайн магазина BebeLand.net са оригинални и отговарят на снимката прикачена към тях. За поръчки над 80 лв, доставяме БЕЗПЛАТНО до цяла България!

BebeLand.net © 2015 Дая Маркет ООД Всички права запазени!