BebeLand.net

За поръчки: 0883451889 и 0899272620           

Търсене

Цена (минимум-максимум)
Изчисти

електрически помпи за кърма

Електрически Помпи за Кърмачки

Все повече майки предпочитат електрическите помпи за кърма, поради своята мощност и ефективност. Какво трябва да знаят майките за електрическата помпа? 

На първо място електрическите помпи за кърма изцеждат млякото почти напълно. Гърдите се облекчават бързо и по този начин вие създавате комфорта си за по-дълго време. Трябва да изберете електрическа помпа за кърма с регулиране на вакума. Някой помпи са по-мощни и могат да причинят болка, затова е добре вие сами да регулирате всмукването. Преди да включите и да започнете да използвате електрическата помпа за кърма, първо стимулирайте гърдата с ръка до потичане на млякото. Започването на изцеждането с електрическата помпа за кърма трябва да започне от по-ниска степен на налягане и постепенно да се увеличи.

В онлайн магазинът за бебешки колички и детски стоки bebeland.net може да избирате между електрически помпи за кърма на батерии, които са лесно преносими и удобни, и помпи с по-мощен мотор за домашна употреба. Изберете подходящата електрическа помпа за вас и направете тази дейност по-комфортна и безболезнена.

 

 

Безплатна доставка на бебешки продукти

 

bebeland.net - онлайн магазин за бебешки колички, аксесоари, детски и бебешки стоки.