BebeLand.net - Магазин за бебешки колички, детски и бебешки стоки

Бельо

бельо за бременни и кърмачки

Бельо за Майката

С напредването на бременността всяка една жена, трябва да помисли за бельото си, което трябва да бъде по-удобно и практично. С промените в тялото на бременната жена, като увеличаване на бюста и корема, трябва да помислим и за промяна в бельото й.  

За тази цел в онлайн магазинът за бебешки колички и детски стоки bebeland.net ние ви предлагаме голямо разнообразие от сутиени и бельо за бременни и кърмачки, с които всяка една жена ще се чувства удобно и комфортно. Този вид бельо поддържа добрата физическа форма на интензивно променящото се женско тяло и помагат на мускулите да се справят с допълнителната тежест. Коланите за бременни са едни от добрите помощници на бъдещите майки, за поемането на голяма част от тежестта на корема. За да може всяка една бъдеща майка да се чувства добре и след раждането, ние ви предлагаме стягащи колани, които имат антицелулитно действие и могат да накарат всяка една жена да влезе по-бързо във форма и да има повече самочувствие.

Методи за разплащане

Методи за разплащане

Абонирай се за специални оферти

ДАЯ МАРКЕТ ООД
БЪЛГАРИЯ, 4000 Пловдив

Тел. 0883451889
Тел. 0899272620

Всички продукти изложени в онлайн магазина BebeLand.net са оригинални и отговарят на снимката прикачена към тях. За поръчки над 80 лв, доставяме БЕЗПЛАТНО до цяла България!

BebeLand.net © 2015 Дая Маркет ООД Всички права запазени!