Безплатна доставка над 80 лв

Детска триколка Vetta KikkaBoo - Green Melange Cranes

SKU: 31006020081
Наличен
209.00 лв. 184.00 лв.

Направете бърза поръчка като оставите само вашето име, емайл, телефон и адрес за доставка. Наш служител ще се свърже с вас.


Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 18.11 лв. на месец

Триколка с функция сън Vetta KIKKA BOO

От 1 до 6 години – независимо от възрастта на вашето дете, триколка Vetta е подходяща за деца на възраст от 18 до 72 месеца. Тя е идеален заместител на бебешки колички и е вече отделен вариант за порасналия наследник. Триколка Vetta е на новата фирма за детски играчки KikkaBoo, която предлагат най-различни варианти на комбинирани бебешки колички, бебешки колички за близнаци, детски колички, детски колички 3в1, стол за кола, триколки, скутери и много други. Триколка Vetta е един от вариантите за друго превозно средство за вашето дете, освен детска количка. Тя има удобна седалка, на която детето ще се чувство уютно и сигурно. Тя може да се регулира и да се постави в позиция почти полулегнало състояние. Така, когато детето ви се измори да се върти или седи на седалката, ще полегне и ще си почине. А вие няма да се притеснявате за него, тъй като 3-точковият предпазен колан се грижи за него. Допълнителна сигурност дава и сложени за още по-голяма стабилност в седнало положение предпазен борд. 

Триколката има и сенник, който е с допълнителна мрежа. Така през летните горещи дни детето няма да бъде притеснявано от различни насекоми като мухи и комари. Освен това, дръжката на триколката може да се регулира допълнително, така че може да я поставите на различна височина, според предпочитанията. Като допълнение в комплекта на триколка Vetta има и аксесоари за родителите – а именно – обемна кошница за съхранение, в която може да поставите различни неща, вещи, дрехи или дори бутилка с вода. Забавната част от аксесоарите, които със сигурност ще се харесат на вашето дете, е звънец. С него малкият наследник може да се забавлява и да звъни на околните, когато преминава покрай тях.

Характеристики на детската триколка:

- Регулираща се седалка до полулегнало положение
- Регулираща се дръжка
- Подложка с възглавници
- 3-точков предпазен колан
- Предпазен борд
- Сенник с допълнителна мрежа
- Допълнителна подложка за крака
- Спирачки на колелата
- Застопоряване на педалите отпред на колелото с един бутон
- EVA гуми

НАПИШИ СВОЯ ОТЗИВ

Как ще оцените този продукт? *

1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди