Безплатна доставка над 80 лв

Детско столче за кола 0-13 кг. LIFESAVER LORELLI - Blue

SKU: 10070301842
Наличен
100.80 лв.

Направете бърза поръчка като оставите само вашето име, емайл, телефон и адрес за доставка. Наш служител ще се свърже с вас.


Столче за кола за новородено 0-13 кг. LIFESAVER LORELLI

Стол за кола 0+ (0-13 кг) LIFESAVER е изборът на модерните родители, които искат не само да са в крак с модата, но и да се чувстват сигурни по време на път. Моделът LIFESAVER на LORELI е точно с такива параметри. Той е от група 0+ или за току-що родени бебета и деца до година.

Освен че е помислено за сигурността на детето, столчето за кола е направен със стилни и качествени материали. Текстилните части могат да се перат и почистват по всяко време. Има и допълнителна подложка. Така едно новородено ще се чувства като в облаците – удобно, на мекичко и сигурно място. Ще можете да поставите главичката му, без да се мърда и да е добре фиксирана, което е от важно значение за едно новородено, нали? Към стола има и сенник. Той ще служи, за да пази сянка и да спира вредните слънчеви лъчи.

За улеснение на родителите кошницата за новородено се слага много лесно в колата. Това става с автомобилните колани, с помощта на фабричните указатели и сигнали.

Характеристики:

- Подходящо за деца до 13 кг.
- Покривало за крачета
- Мека подложка
- Сваляща се тапицерия
- Дръжка за носене
- Oбезопасителни колани
- Предпазен сенник
- Тегло: 2,90 кг.
- Размери: 70 х 44 х 50 см.

НАПИШИ СВОЯ ОТЗИВ

Как ще оцените този продукт? *

1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди