BebeLand.net - Магазин за бебешки колички, детски и бебешки стоки

Ванички, подложки и стойки

ванички подложки стойки bebelandВанички, подложки и стойки

Изборът на вана за бебето ви не винаги е лесен и затруднява голяма част от родителите. За да ви улесним, ще ви кажем, че на пазара се предлагат два вида бебешки ванички:
«обикновени и анатомични.
Ваните за баня са направени от безопастни материали, за да осигурят защита за детето ви. Обикновенната детска вана е гладка независимо от формата си и в нея може спокойно да се постави бебешка подложка. Детските подложки за баня са текстилни, пластмасови и дори плаващи във водата. Вие трябва да изберете най-подходящата и удобна за вас и вашето мъниче. Анатомичните бебешки вани са с вградена подложка, която е част от самата вана за баня. При този вид ванички са обособени две зони: за сядане и зона в легнало положение. Този тип вана е предназначена за деца до две годишна възраст.
За удобството на детето ви и за ваше собствено в нашият онлайн магазин за бебешки колички и детски стоки BebeLand.net ние ви предлагаме и стойки за вана. Те са много удобни и функционнални за вас родителите. С тяхна помощ къпането на бебето ви ще бъде много по-лесно и приятно занимание. Ние ви предлагаме голям асортимент от продукти за банята на много водещи фирми. Изберете тези продукти, които са най-подходящи за детето ви и ще направят времето за къпане момент на забавление и усмивки.

No Products Found