BebeLand.net - Магазин за бебешки колички, детски и бебешки стоки

Въпроси и отговори

1. Как да поръчам?

- След като вече сте избрали желаните от Вас артикули, натиснете бутон “Купувам“.
- Ако желаете повече от един продукт, натиснете „Пазарувайте още“.
- Когато сте добавили всичките си продукти, изберете „Потвърди поръчката“.
- Въведете необходимите данни за доставка и плащане: име и фамилия, адрес, актуален телефон за връзка, начин на доставка и плащане.
- След като натиснете бутон “Потвърди поръчката“, ще се изпише номерът на Вашата поръчка, който след това ще може да видите и във Вашия профил. Ако не се изпише номер, значи не сте завършили успешно поръчката си.
- Проверете електронната си поща, която сте посочили за получаване на автоматичен email, който съдържа всички данни на Вашата поръчка. Това е потвърждението от наша страна, че ние сме получили поръчката Ви и ще я обработим.

2. Как да поръчам, възможно ли е без регистрация?

- Възможно е да поръчате без регистрация, като всички условията се запазват.
- При поръчка без регистрация натиснете бутон „Бърза поръчка“.
- Въведете необходимите данни за доставка: име и фамилия, адрес, актуален телефон за връзка и email.
- При натискане на бутона „Купувам“ имате опция да поръчате и като „Гост“ само с актуален email.

3. Доставката до адрес ли е?

- Да, доставката е до адрес. Поръчката се доставя до входната врата, освен ако в описанието на конкретен артикул не е посочено друго.

4. Мога ли да поръчам по телефон?

- Да, възможно е. Нашите оператори ще приемат Вашата поръчка.

5. Колко струва доставката?

- За поръчки под 80.00 лв. доставката за цяла България е 6.00 лв.
- За поръчки над 80.00 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА.
- За поръчка на детско дървено легло, цената за доставка на едно легло е 20.00 лв., независимо от неговата цена, килограми и габарити.
- За поръчка на детски дървен гардероб, цената за доставка на един гардероб е 20 лв., независимо от неговата цена, килограми и габарити.
- За поръчка на продукти от категории люлки, пързалки, къщи, пясъчници, акумулаторни коли и мотори, цената за доставка е 10.00 лв.
- За поръчка на велосипеди, цената за доставка на един велосипед е 5.00 лв., независимо от неговата цена, килограми и габарити.
- За поръчки, които включват едновременно продукти с фиксирана цена на доставката (дървени легла, велосипеди, едрогабаритни стоки и пр.) и други продукти без фиксирана цена на доставка, цената на доставка се изчислява по следния начин:
• Доставката на продуктите с фиксирана цена на доставката ( дървени легла, велосипеди, едрогабаритни стоки и пр) се изчисляват отделно, без значение от общата стойност на поръчката.
• Доставката на останалите продукти в поръчката без фиксирана цена за доставка също се изчислява отделно, без значение от общата стойност на поръчката.
- Ако общата стойност на останалите продукти в поръчката е под 80,00 лв, клиентът следва да заплати за тях доставка от 6,00 лв.
- Ако общата стойност на останалите продукти в поръчката е над 80,00 лв, за тях доставката ще е БЕЗПЛАТНА.

6. За колко време пристига доставката?

- Доставките за района на София се изпълняват в срок до 2 до 7 работни дни от куриер, всеки ден без неделя.
- Доставките за Страната се изпълняват в срок до 2 до 7 работни дни от куриер на фирмата Интерлогистика всеки ден без неделя.
- След направена поръчка следете редовно e-mail адресът си .При успешна поръчка ще получите потвърдителен email със съдържанието на заявката си и адресът, на който ще бъде изпратена. Нашите консултанти ще се свържат с Вас за потвърждение на Поръчката.

7. Може ли адресът на доставката да бъде различен от моя?

- Да, имате възможност да посочите друг адрес за доставка, различен от Вашият.

8. Мога ли да върна закупена стока, ако тя не отговаря на очакванията ми и в какъв срок?

- Да,възможно е. В срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:
Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена).
• Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
• Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
• Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки, и са съгласно тарифата на куриерската фирма.

9. По какъв начин мога да платя моята поръчка?

- По твой избор можеш да платиш:
• в брой при доставка (наложен платеж)
• онлайн с кредитна или дебитна карта
• по банков път

10. Как да знам, че поръчката ми е приета и ще бъде доставена?

- Когато получим поръчката Ви, Вие ще получите потвърждаващ e-mail, че поръчката Ви е приета, ако не получите e-mail, моля свържете се с нас на телефон 0883451889 / 0899272620 или e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

11. Ако продуктът е дефектен или се е повредил по-време на транспортирането?

- В такъв случай трябва да се попълни констативен протокол за увреждане, ако куриерът откаже веднага се обадете на тел. номер: 0883451889 / 0899272620.
- Ако причината за повредата е в нас, ние се ангажираме да заменим продукта. В случай че това е невъзможно, ще Ви върнем парите с банков превод, за повече информация моля посетете - страница Рекмация

12. Върнах продукт/стока за поправка. Как ще разбера кога е готов?

- След като сте върнали продукт чрез рекламация, максималният срок, в който ще бъде ремонтиран и ще Ви бъде върнат, е 30 дни. След като разберем становището на фирмата – доставчик, ще се свържем с Вас по email или на посоченият телефонен номер, за да Ви предоставим пълна информация

13. Каква е процедурата за възстановяване на сума?

- Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на върнатата пратката от наша страна и след като се уверим в нейната цялост.
- Възстановяването на сумата става само по банков път, в рамките на 14 работни дни от датата на получаване на пратката.

14. Как да знаем, че продуктите, които предлагате, винаги са от най-високо качество?

- Гарантираме, че те са оригинални в срок на годност и отговарят на описанието, дадено ни от фирмата производител или доставчик.