BebeLand.net

За поръчки: 0883451889 и 0899272620           

Търсене

Цена (минимум-максимум)
Изчисти

За нас

Фирма " Дая Маркет " ООД е специализирана в търговията на детски и бебешки стоки с доказано високо качество.

Всички родители независимо от своята индентичност имат едно общо желание - най-доброто за своето дете. Ние предлагаме богат асортимент продукти от добре познати марки с високо качество.

Тук ще намерите всичко необходимо за Вашето дете от всяка възраст, както и за бъдещи и настоящи майки.

Фирма " Дая Маркет " ООД е собственик на регистрираната, в патентно ведомство на Република България търговска марка " Бебеланд ". Bebeland.net е магазин, в който може да откриете богат избор на много познати в България детски и бебешки стоки. Водещи марки в нашия онлайн магазин са :

- AVENT Philips

-DizainBaby

-NUK

-Lorelli

-Hauck

-и много други

Bebeland.net предлага освен всички актуални промоции на фирмите, които представя, така и обявява собствени промоции, които са съпроводени с много подаръци и награди.

За да бъде Вашият избор по лесен на разположение са нашите консултанти, които ще Ви запознаят с качеството и особеностите на предлаганите от нас артикули.

Ако имате коментар или искате да споделите мнение може да го направите на нашия e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Администраторите на сайта извършват ежедневна актуализация на информацията, която е изложена.

Надяваме се Bebeland.net да стане Вашият първи избор за онлайн пазаруване.

Екипът на Bebeland.net Ви пожелава приятно пазаруване в страниците на интернет магазина работещ специално за Вашите нужди.

 

 

Безплатна доставка на бебешки продукти

 

bebeland.net - онлайн магазин за бебешки колички, аксесоари, детски и бебешки стоки.