Безплатна доставка над 150 лв

Въпроси и отговори

1. Как да поръчам?

- След като вече сте избрали желаните от Вас артикули, натиснете бутон “Купувам“.
- Ако желаете повече от един продукт, натиснете „Пазарувайте още“.
- Когато сте добавили всичките си продукти, изберете „Потвърди поръчката“.
- Въведете необходимите данни за доставка и плащане: име и фамилия, адрес, актуален телефон за връзка, начин на доставка и плащане.
- След като натиснете бутон “Потвърди поръчката“, ще се изпише номерът на Вашата поръчка, който след това ще може да видите и във Вашия профил. Ако не се изпише номер, значи не сте завършили успешно поръчката си.
- Проверете електронната си поща, която сте посочили за получаване на автоматичен email, който съдържа всички данни на Вашата поръчка. Това е потвърждението от наша страна, че ние сме получили поръчката Ви и ще я обработим.

2. Как да поръчам, възможно ли е без регистрация?

- Възможно е да поръчате без регистрация, като всички условията се запазват.
- При поръчка без регистрация натиснете бутон „Бърза поръчка“.
- Въведете необходимите данни за доставка: име и фамилия, адрес, актуален телефон за връзка и email.
- При натискане на бутона „Купувам“ имате опция да поръчате и като „Гост“ само с актуален email.

3. Доставката до адрес ли е?

- Да, доставката е до адрес. Поръчката се доставя до входната врата, освен ако в описанието на конкретен артикул не е посочено друго.

4. Колко струва доставката?

За поръчки под 100.00 лв. доставката за цяла България е 6.00 лв.

- За поръчки над 100.00 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА.

- За поръчка на детско дървено легло, цената за доставка на едно легло е 20.00 лв., независимо от неговата цена, килограми и габарити.

- За поръчка на детски дървен гардероб, цената за доставка на един гардероб е 20 лв., независимо от неговата цена, килограми и габарити.

- За поръчка на продукти от категории люлки, пързалки, къщи, пясъчници, акумулаторни коли и мотори, цената за доставка е 10.00 лв.

- За поръчка на велосипеди, цената за доставка на един велосипед е 5.00 лв., независимо от неговата цена, килограми и габарити.

- За поръчки, които включват едновременно продукти с фиксирана цена на доставката (дървени легла, велосипеди, едрогабаритни стоки и пр.) и други продукти без фиксирана цена на доставка, цената на доставка се изчислява по следния начин:

• Доставката на продуктите с фиксирана цена на доставката ( дървени легла, велосипеди, едрогабаритни стоки и пр) се изчисляват отделно, без значение от общата стойност на поръчката.

• Доставката на останалите продукти в поръчката без фиксирана цена за доставка също се изчислява отделно, без значение от общата стойност на поръчката.

- Ако общата стойност на останалите продукти в поръчката е под 100,00 лв, клиентът следва да заплати за тях доставка от 6,00 лв.

- Ако общата стойност на останалите продукти в поръчката е над 100,00 лв, за тях доставката ще е БЕЗПЛАТНА.


5. Мога ли да поръчам по телефон?

- Да, възможно е. Нашите оператори ще приемат Вашата поръчка.

6. За колко време пристига доставката?

- Доставките за района на София се изпълняват в срок до 2 до 7 работни дни от куриер, всеки ден без неделя.
- Доставките за Страната се изпълняват в срок до 2 до 7 работни дни от куриер на фирмата Интерлогистика всеки ден без неделя.
- След направена поръчка следете редовно e-mail адресът си .При успешна поръчка ще получите потвърдителен email със съдържанието на заявката си и адресът, на който ще бъде изпратена. Нашите консултанти ще се свържат с Вас за потвърждение на Поръчката.

7. Може ли адресът на доставката да бъде различен от моя?

Да, имате възможност да посочите друг адрес за доставка, различен от Вашият.

8. Мога ли да върна закупена стока, ако тя не отговаря на очакванията ми и в какъв срок?

- Да,възможно е. В срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:
Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена).
• Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
• Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
• Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки, и са съгласно тарифата на куриерската фирма.

9. По какъв начин мога да платя моята поръчка?

- По твой избор можеш да платиш:
• в брой при доставка (наложен платеж)
• по банков път

10. Как да знам, че поръчката ми е приета и ще бъде доставена?

- Когато получим поръчката Ви, Вие ще получите потвърждаващ e-mail, че поръчката Ви е приета, ако не получите e-mail, моля свържете се с нас на телефон 0883451889 / 0899272620 или e-mail: office@bebeland.net

11. Ако продуктът е дефектен или се е повредил по-време на транспортирането?

- В такъв случай трябва да се попълни констативен протокол за увреждане, ако куриерът откаже веднага се обадете на тел. номер: 0883451889 / 0899272620.
- Ако причината за повредата е в нас, ние се ангажираме да заменим продукта. В случай че това е невъзможно, ще Ви върнем парите с банков превод, за повече информация моля посетете - страница Рекмация

12. Върнах продукт/стока за поправка. Как ще разбера кога е готов?

- След като сте върнали продукт чрез рекламация, максималният срок, в който ще бъде ремонтиран и ще Ви бъде върнат, е 30 дни. След като разберем становището на фирмата – доставчик, ще се свържем с Вас по email или на посоченият телефонен номер, за да Ви предоставим пълна информация

13. Каква е процедурата за възстановяване на сума?

- Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на върнатата пратката от наша страна и след като се уверим в нейната цялост.
- Възстановяването на сумата става само по банков път, в рамките на 14 работни дни от датата на получаване на пратката.

14. Как да знаем, че продуктите, които предлагате, винаги са от най-високо качество?

- Гарантираме, че те са оригинални в срок на годност и отговарят на описанието, дадено ни от фирмата производител или доставчик.