Безплатна доставка над 150 лв

Доставка

Поръчките се приемат от уебсайта 24 часа в денонощието, включително в почивните дни и в дните на официалните празници. Клиентът определя вида и количеството на стоките, преглежда избраните стоки и техните цени. Преди финализиране на поръчката, клиентът има възможност, освен да види горепосочените данни, да избере адрес за доставка и начин на плащане, както и да напише пояснителна информация. Клиентът потвърждава заявката и тя се счита за извършена чрез натискане на виртуален бутон „Потвърждение на поръчката”. След финализирането на поръчката, на посочения телефон, клиентът получава потвърждение на заявката със същата информация. За всеки етап от обработването на поръчката (потвърждаване на наличност, изпращане и др.) клиентът ще бъде уведомяван от оператор по телефон.

Разходите за доставката на продукта до клиента се определят от населеното място и външните характеристики на продукта (големина, тежест и обем).

- При поръчка на продукти над 150 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА.
- При поръчка на детско дървено легло, цената за доставка на едно легло е 40 лв., независимо от неговата цена, килограми и габарити.
- При поръчка на детски дървен гардероб, цената за доставка на един гардероб е 40 лв., независимо от неговата цена, килограми и габарити.
- При поръчка на продукти от категория люлки, пързалки, акумулаторни колички и мотори цената за доставка е 40 лв.
- При поръчка под 150 лв. цената на доставка е 8 лв. за цялата страна.

При поръчки онлайн, клиентът получава обаждане от страна на Bebeland.net за потвърждаване на поръчката. Информация относно доставката, клиентът може да получи на телефони: 0883 451 889 и 0899 272 620 или на e-mail адрес: office@bebeland.net

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

Продуктите, които в момента на поръчката са в наличност, се доставят в срок от 2 до 7 РАБОТНИ дни от датата на постъпване на поръчката.

Ако продуктът в момента не е в наличност, клиентът ще бъде уведомен по телефона от страна на Bebeland.net.

Ако поръчаният от клиента продукт не може да бъде доставен, Bebeland.net ще се свърже лично с клиента, като използва данните за контакт, посочени при регистрацията.

В случай, че поръчката е направена в почивен или празничен ден, срокът за доставка започва да тече от първия работен ден, следващ деня, в който е направена поръчката.

Клиентът, при потвърждаване на поръчката от страна на Bebeland.net, бива уведомяван относно наличността на поръчаната от него стока и срока, за който може да бъде доставена.

Стоката се доставя подходящо опакована съобразно вида й и транспорта за доставка.

ВАЖНО!

Уважаеми клиенти, при покупка на продукти онлайн на Български или други Европейски производители, за да бъде призната гаранцията на продукта, гаранционната карта задължително трябва да бъде съпътствана от разписка за пощенски паричен превод, която се издава от куриера, по време на доставката, или платежно нареждане (в случаите на плащане по банков път), които служат като документи за покупка.

При нужда от помощ, съдействие или повече информация, моля свържете се с нас чрез посочената форма за Контакти или използвайте онлайн консултацията, която ще откриете в долния десен ъгъл на онлайн магазина.

Всички цени на продуктите в онлайн магазина са с включено ДДС.