Безплатна доставка над 150 лв

За нас

За нас

Фирма " Дая Маркет " ООД е собственик на регистрираната, в патентно ведомство на Република България търговска марка " Бебеланд ".

BebeLand.net е онлайн магазин, в който може да откриете богат избор на много познати в България детски и бебешки стоки. Водещата дейност на BebeLand.net е търговия на продукти за деца с доказано високо качество. При нас ще намерите всичко необходимо и полезно на едно място, за ваше собствено улеснение. Разнообразието ни от продукти е подходящо за деца от всяка възрастова група, а също така и за самите родители.

Бебешки колички на фирмите Moni, KinderKraft, Chicco, Cangaroo, Dizain Baby, Hauck са само една малка част от гамата асортименти, които Ви предлагаме. За да видите усмивките по-лицата на вашите деца Ви препоръчваме да разгледате детски играчки на производителите Tiny Love, Pilsan, Playgro, KikkaBoo, NUK, Lego. За забавленията Ви навън ще се погрижат продуктите от категорията на Hovarboard, продукти като триколки, акумулаторна кола, детско колело, нинджаго и много други.

Ние се стремим да Ви предложим всичко необходимо за вашето дете, доставено в най-ранни срокове, на ниски цени и качествено обслужване. Също така Ви предоставяме БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 150 лв. и безплатни консултации. Сайтът притежава меню, което е разработено да улеснява максимално хората, които използват онлайн магазина. Авторите на сайта са заложили изцяло на богатото описание и снимков материал на продуктите, които се предлагат с цел максимално добро запознаване на клиентите с визията и характеристиките на предлаганите продукти.

За да бъде вашият избор по лесен на разположение са нашите консултанти, които ще Ви запознаят с качеството и особеностите на предлаганите от нас артикули. Bebeland.net предлага освен всички актуални промоции на фирмите, които представя, така и обявява собствени промоции, които са съпроводени с много подаръци и награди.

Администраторите на сайта извършват ежедневна актуализация на информацията, която е изложена. Всички въпроси, които Ви вълнуват и интересуват, може да отправите към нас! Ние ще се постараем да Ви дадем компетентен отговор на тях в най-кратки срокове! Също така очакваме вашите критики и похвали, с помощта на които да развием магазина в положителна насока!

Надяваме се Bebeland.net да стане Вашият първи избор за онлайн пазаруване.
Екипът на Bebeland.net Ви пожелава приятно пазаруване в страниците на интернет магазина работещ специално за Вашите нужди!