Безплатна доставка над 150 лв

Как да поръчам?

Как да направя поръчка в онлайн магазин Bebeland.net

1. Бърза поръчка по телефона

Ако желаете да поръчате веднага продуктите, които сте избрали, може да го направите по телефона. Оператор на BebeLand.net ще отговори на всички въпроси, свързани с поръчката, като е нужно единствено да продиктувате име и адрес за доставка.

За поръчки по телефона, използвайте:

0883 451 889
0899 272 620

2. Поръчка със статут на "ГОСТ"

Вие може да заявите Вашата поръчка през бутона БЪРЗА ПОРЪЧКА , който се намира до всеки продукт. За целта попълнете единствено Вашето име и фамилия, телефон, имейл и адрес за доставка.

3. Бърза поръчка през чат система

Вие може да заявите Вашата поръчка през Системата за консултация, която се намира в долния десен ъгъл на онлайн магазина. Чрез отваряне на прозореца, може да изпратите поръчката си на нашите консултанти. За целта ни изпратете Вашето име и фамилия, адрес за доставка, името на продукта с неговите размери и мобилен телефон за връзка.

4. Бърза поръчка по имейла

Ако предпочитате да поръчате по имейл, пишете ни на office@bebeland.net За целта ни изпратете Вашето име и фамилия, адрес за доставка, името на продукта с неговите размери и мобилен телефон за връзка.

5. Онлайн поръчка чрез регистрация, фейсбук профил или Google Plus

Вие може да заявите Вашата поръчка през онлайн магазина по всяко време на денонощието.

  • Изберете продукт. Може да разгледате представените от нас продукти, като от главното меню (горната част на магазина) изберете ПРОДУКТИ, или от страничното меню (лявата страна на магазина) изберете изброените продукти на производители ( Philips Avent, Moni, Chicco, Hauck, Dizain Baby, KinderKraft, Nuk, Hoverboard и др.)
  • След като сте избрали продукт от каталога, кликнете върху него, за да разгледате детайлната информация за него: информация за продукта и неговите характеристики.
  • Ако разглежданият продукт отговаря на Вашите изисквания, добавете го към Вашата КОЛИЧКА и натиснете бутона КУПУВАМ.
  • След като влезнете във Вашата КОЛИЧКА (в горния десен ъгъл), ще видите избрания/те от Вас продукт/и. За да продължите напред, натиснете бутона КЪМ КАСАТА.
  • При следващата стъпка ще се изисква от Вас да сте регистриран потребител на магазина. Ако имате вече създадена регистрация, използвайте нея, ако нямате такава, натиснете бутон РЕГИСТРАЦИЯ, от където ще направите нова регистрация, след което попълнете правилно информацията за плащането (тя съдържа адреса, до който ще бъде изпратен поръчания от Вас продукт). Ако не желаете да се регистрирате в онлайн магазина, може да използвате Вашия профил във фейсбук или Google Plus.
  • В стъпка 1 - Информация за плащане се уверете, че посоченият от Вас адрес за доставка и телефон за връзка е коректен. Ако желаете да Ви бъде издадена фактура на фирма, попълнете съответните данни в полето Данни за фактура.
  • В стъпка 2 - Адрес за доставка може да попълните адрес, различен от този, с който сте се регистрирали или различен от този, на който по принцип получавате пратките си.
  • В стъпка 3 - Плащане изберете предпочитания от Вас начин за плащане.
  • В стъпка 4 - Код за отстъпка може да запишете своя код от предишна поръчка, за да се възползвате от преференциите, които ползвате с талона за отстъпка.
  • В стъпка 5 - Потвърди поръчката може да оставите бележки или специални искания, ако имате такива. Завършете поръчката като се съгласите с Общите условия на онлайн магазина и натиснете бутона ПОТВЪРДИ ПОРЪЧКАТА. В рамките на 24 часа ще получите обаждане за потвърждение на поръчката и ще получите информация за срока на доставка.

ВАЖНО!

Уважаеми клиенти при покупка на продукти онлайн на Български или други Европейски производители, за да бъде призната гаранцията на продукта, гаранционната карта задължително трябва да бъде съпътствана от разписка за пощенски паричен превод, която се издава от куриера, по време на доставката, или платежно нареждане (в случаите на плащане по банков път), които служат като документи за покупка.

Всички цени на продуктите в онлайн магазина са с включено ДДС.

* В зависимост от времето на заявената от Вас поръчка, до 24 часа ще се свържем с Вас за потвърждение и уточняване на поръчката. Продуктите се доставят единствено и само след потвърждение от страна на клиента!

При нужда от помощ, съдействие или повече информация, моля свържете се с нас чрез посочената форма за Контакти или използвайте онлайн консултацията, която ще откриете в долния десен ъгъл на онлайн магазина.