Безплатна доставка над 150 лв

Методи на плащане

- Плащане при доставка (чрез наложен платеж)

Заплащате стойността на закупените от Вас продукти на куриера при получаването на стоката. В този случай, получавате разписка за пощенски паричен превод, издаден от куриера, в момента на доставката, с която е валидна гаранцията на продукта!

- Банков превод

При избор на този вид плащане, използвайте данните за нашата банкова сметка по-долу. Като основание на плащането впишете номера на Вашата поръчка.
Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода в нашата банкова сметка. При получаването на стоката не дължите нищо на куриера!

Нашите банкови сметки са:

Фирма: Дая Маркет ООД
IBAN: BG97FINV91501016171447
Банков код: FINVBGSF
При банка: ПИБ (Първа Инвестиционна Банка)


*Моля, преди да предоставите вашите данни, се запознайте със Съгласие за обработката на лични дани, чието съдържание може да прочетете ТУК.

При нужда от помощ, съдействие или повече информация, моля свържете се с нас чрез посочената форма за Контакти или използвайте онлайн консултацията, която ще откриете в долния десен ъгъл на онлайн магазин www.bebeland.net

ВАЖНО!

Уважаеми клиенти, при покупка на продукти онлайн на Български или други Европейски производители, за да бъде призната гаранцията на продукта, гаранционната карта задължително трябва да бъде съпътствана от разписка за пощенски паричен превод, която се издава от куриера, по време на доставката, или платежно нареждане (в случаите на плащане по банков път), които служат като документи за покупка.

При нужда от помощ, съдействие или повече информация, моля свържете се с нас чрез посочената форма за Контакти или използвайте онлайн консултацията, която ще откриете в долния десен ъгъл на онлайн магазина.

Всички цени на продуктите в онлайн магазина са с включено ДДС.