BebeLand.net - Магазин за бебешки колички, детски и бебешки стоки

Столчета за кола

детски столчета за кола

Столчета за Кола

Безопасността на вашето дете, когато се намира в колата ви е изцяло ваша отговорност. Вие като родител, трябва да обезопасите детето си по време на пътуване и да му създадете необходимият комфорт.

В магазинът за бебешки колички и детски стоки bebeland.net може да намерите детски столчета за кола за новородени бебета и за деца до 12 годишна възраст. Още със самото си раждане, вашето бебе трябва да бъде в детско столче за кола. За новородените деца ние ви предлагаме стол-кошница, която може спокойно да монтирате в автомобила си и също така да я ползвате за пренасяне на детето от едно място на друго. Всички столчета за кола са за определени килограми, така вие по-лесно ще разберете какъв точно стол за кола ви трябва. Спрямо килограмите на детето ви, вие може да изберете най-доброто столче за кола за него. Много важно нещо, което трябва да знае всеки родител за столчето за кола е начина по който стола се монтира в автомобила. Един от най-лесните и безопасни начина за фиксиране на бебешкото столче за кола е със самият колан на автомобила. Със закупуването на детско столче за кола, вие си купувате спокойствие за безопасността на най-важното нещо в живота ви вашето дете. Подарете си спокойствие с детските столчета за кола и комфорт и удобство за самите ви деца.

Методи за разплащане

Методи за разплащане

Абонирай се за специални оферти

ДАЯ МАРКЕТ ООД
БЪЛГАРИЯ, 4000 Пловдив

Тел. 0883451889
Тел. 0899272620

Всички продукти изложени в онлайн магазина BebeLand.net са оригинални и отговарят на снимката прикачена към тях. За поръчки над 80 лв, доставяме БЕЗПЛАТНО до цяла България!

BebeLand.net © 2015 Дая Маркет ООД Всички права запазени!